Cazurile voastre – tzeapa cumparaturi de pe edigital.ro

Scrie un comentariu

Salut,

Dupa ce am fost inselat de site-ul edigital.ro am dat un search pe internet sa vad daca mai sunt si altii in situatia mea. Am gasit pe site-ul shopmania.ro in dreptul paginii edigital.ro o gramada de comentarii negative la adresa acestui site. Dar culmea e ca in ciuda acestor comentarii site-ul este recomandat de cei de la shopmania ca fiind unul de incredere.

Imi pare rau ca inainte sa cumpar de la edigital ro nu m-am informat cu privire la ei, acest lucru m-ar fi scutit de paguba pe care acestia mi-au produs-o. Momentan sunt fara cei aproape 800 de ron pentru care am muncit destul de mult.

Va pun mai jos cateva din comentariile gasite la adresa edigital.ro si va incurajez sa va scrieti experienta dvs cu acest site. Haideti sa ii informam si pe altii ca sa nu mai ia si altii teapa cu acest site de cumparaturi care afiseaza niste preturi atractive dar cu o „falsa” garantie!

  1. Adaugat de: Zsolt Nemeti

  Nu stiu unde sa ma apelez,poate mi-a ramas pe cale juridica sa imi caut dreptatea.Chiar si cei de la protectia consumatorului mi-au dat acest sfat.In decembrie am cumparat un televizor LED Philips Full HD 1080p ,care a functionat 1 luna jumatate dupa care a aparut o dunga verticala pe ecran.Am luat legatura prin e-mail cu operatorii e-digital care au trimis pe Nemo express pe 08.02.2012 sa-mi ridice coletul sa-l duca inapoi in service.Dupa aceea ce s-a intamplat e o poveste urata,dar inca nu am primit inapoi televizorul si suntem pe 11.03.2012,deci mai mult de o luna.Am facut reclamatie la protectia consumatorului,si o sa dau in judecata pe edigital pentru acest fapt.Aveti grija cum si ce cumparati de la ei. Si sa nu mai zic ca am comandat si alte produse scumpe,dar se pare ca esti bun ca sa dai banii.

Argumente pro: din pacate in afara de preturi mai nimic
Argumente contra: lipsa de comunicare,neseriozitate,tratarea superficiala a cazurilor de garantie

2. Adaugat de: Sorin Mihai

  Reclamatie: Am cumparat produsul ar drone cu factura nr.2057ark2011 comanda nr 50388110. Produsul s-a defectat si l-am trimis inapoi cu Nemo express trimis de dumneavoastra pe 09.12.2011 bonul de ridicare seria BV NR.0861407. Totala bataie de joc. Zeci de mailuri fara raspuns. Ce mai consider ca am luat o teapa de 300 euro. PRODUSUL A FUNCTIONAT 5 MIN.

Argumente pro: Mai visati la asa ceva?
Argumente contra: Totala bataie de joc

3. Adaugat de: MirceaMihai

Preturile sunt bune dar se mai ocupa si cu prostii: Am comandat o camera Sony PJ10E pretul cu 300 ron, putin fata de urmatorul din lista dar cand a ajuns camera am constatat ca era cutia desigilata iar in memoria camerei am gasit un film de 30 de secunde facut intr-unul din magazinele din Ungaria.

Argumente contra: – vand produse desigilate folosite in magazin fara a mentiona acest lucru

4. Adaugat de: alexandra12005

O firma total neserioasa. De fapt nu asigura nicio garantie, nu trimit niciun certificat de garantie care sa insoteasca produsul In momentul in care am primit produsul am observat ca-i lipsea o piesa, putand fi astfel folosit doar partial. Mi-au raspuns sec la email si m-au dus cu vorba, nici dupa 2 saptamani n-am mai primit piesa lipsa nici un termen de rezolvare a problemei. Cred ca vand produse returnate sau care sunt constienti ca au defecte, mizand ca-si gasesc fraieri pe care sa-i pacaleasca pe piata romaneasca. Produsele sunt sigilate doar cu banda lor si nu de catre producatorul initial Nu va lasati pacaliti de preturile mici, deorece veti fi total dezmagiti achizitionand un produs defect sau incomplet, ce sa mai vorbim daca veti avea probleme in perioada de garantie…nu o sa va ajute cu nimic. Daca intr-un final reusiti sa-i contactati telefonic vor spune ca persoana care se ocupa lipseste din birou.

Argumente pro: nu exista, preturile mici sunt o inselatorie care ascund produse neconforme si defecte
Argumente contra: Neseriosi, produse neconforme, lipsa garantie

Ca sa nu fie pre lung acest post, voi pune celelalte comentarii in postarile ulterioare.

Tu ce experienta ai cu garantia produselor de pe site-ul extreme digital ro?

Lasă un comentariu